VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA

"Minden, amit megtanultam és megismertem, lépésről lépésre közelebb vitt Istenhez. Ma már megingathatatlan meggyőződésem, hogy létezik Gondviselő. Csak abban hiszek, amit biztosan tudok. Ez kiküszöböli a hit szükségességét." Carl Gustav Jung

       „Anyag, mint olyan nem létezik!”

             kvantum_4.jpg

Minden anyag csupán egy erő révén keletkezik és létezik, amely egy atom részecskéinek rezgést ad, és az atom e legkisebb naprendszerét összetartja. Feltételeznünk kell e mögött az erő mögött egy tudatos és intelligens értelem létezését. Ez a szellem minden anyag mátrixa.”

Max Planck

 

Az emberi forma minden sejtjét körülölelő energia-tudás-fény mezők kötődnek a Földhöz, és általában véve, minden háromdimenziós anyag kizárólag a Föld által jelenleg nyújtott paraméterek tartományában létezhet. Mind az emberi, mind a bolygómátrixok sejtek, csontok, ásványok és óceánok formájában nyilvánul meg. Ezek mindegyike egy sűrűbb megnyilvánulási formája a teremtés egy jóval finomabb és alapvetőbb megnyilvánulásának, a vibrációként ( rezgésként, vagy frekvenciaként) megnyilvánuló tiszta energiának. Különálló ( gyakran fénynek nevezett) alapvető frekvenciák formájában megnyilvánuló energialáncok hozzák létre ezeket a vibrációkat, amelyeket impulzusos hullámok formájában képzelhetünk el. Modern kutatók ezeket az energialáncokat  sugárzási kvantumokként ismerik. A fény kifejezést, számos fogalom megjelölésére használták az emberi történelem során. Mára a fény szó az emberi által érzékelhető elektromágneses információ hullámhosszaira utaló kifejezéssé vált. Ezt a tartományt jellemzően a szivárvány színeinek egymásra következő rendjével írják le, amely nagyon kicsi hullám-mértékegységekben (angström) mért frekvenciákból származik. A fény kifejezés az elektromágneses információ teljes spektrumára utal, amely magába foglalja a látható fényt.

A fény energia. A fény információ. A fény a teremtett világ szelleme és szövete. Megnyilvánulási formája úgy észlelhető, mintha lényegében lelassulna, vagy felgyorsulna, egy adott körülményre reagáló helyhez szabott „kristályosodás”.

Egyes emberek egész élettapasztalata olyan vizuális eseményeken alapul, amelyek ebben a korlátozott rezgéssávban következnek be. Mi a helyzet azokkal az eseményekkel, amelyek ezen a tartományon túl jelentkeznek?

Gondoljuk el az emberi tudatállapotok és a Föld alap-rezonáns frekvenciájának összevetését. Történetileg a Föld megközelítőleg 8 Hz-en rezonál. Ha a Föld frekvenciát párhuzamba állítjuk az emberi agyhullámok frekvenciáival, a 8 Hz-es vibrációt kb alfa állapotnak tarthatnánk, ellazultságnak vagy alvásnak. Ez az a pont ahol sok ember tudatosságot tapasztal, noha alvásnak megfelelő állapotot él át.

( A Föld már jó pár ezer éve egy megközelítőleg 8 Hz-es alap-rezonáns frekvencián működik. Az emberi agyhullámok tanulmányozásában, ez a mélyen ellazult tudatállapotnak felel meg. A Föld „álomba merült.” A Fibonacci számsor alapján a Föld egy 13 Hz-es alapvető vibráció felé tart, mely az agyműködés éber állapotának felel meg.)

A 13 Hz-es vibráció, az emberi agyhullámok szempontjából már a béta vagyis ébrenléti állapot, melynek felső foka a hiper- éberség. Amikor közösen haladunk a 13 Hz-es vibráció irányába, akkor a Föld és minden földi élet éppen csak, hogy ébredezni kezd. Jelenleg egy új tudatosság kerül középpontba, egy most még meg nem nevezett tudatosság. A kutatók ezt az állapotot, teljesen tudatos médiumoknál tanulmányozzák (agytükör) visszacsatoló készülék segítségével. Az emberek aktív delta és théta állapotban általában úgy tűnik mintha aludnának. Azonban  a tudatos csatornák nagyfrekvenciás bétában, magas bétában, K-komplexben és e fölött is aktívak, ugyanúgy mint az alacsonyabb frekvenciákban. Anélkül, hogy bármelyik agyi állapotot külön tapasztalnák, a médiumok az összes agyi állapothoz egyidejűleg férnek hozzá, mint egy új, és még névtelen teljesség állapotához: A NULLPONTI TUDATÁLLAPOTHOZ.

Háromdimenziós tapasztalatunk vonatkozásában a fény energiája két különálló, de összefüggő hullámként létezik. E két alkotóelem együttműködése biztosítja a teremtésmátrix finomabb jellegeinek fizikai megnyilvánulását: az elektromos és a mágneses mezőt. Amikor együtt képzeljük el őket, a két összetevőt egyesítő elektromágneses energia, egyetlen hullámok formájában megnyilvánuló mezőt hoz létre. Minden fizikai anyag valamilyen elektromágneses, energia vagy „fény” mezőnek tekinthető.

A hullám elektromos részét tekintjük az információ hordozójának.

A fény minden egyedi frekvenciája egy vibrációs, és mágneses tartományon belül érzékelhető egyenletes,ismételhető és jelentőségteljes „kristálykódok” mintáit teremti meg. Ezeket a kódokat fedezték fel az élet genetikai szerkezetében. Ezek teszik lehetővé a sejtek számára, hogy egyenletesen szaporodjanak újra és újra ugyanabban a formában.

A teremtett világ egyszerűen egy sor hullám formájában jelenik meg. Egyes hullámok jóval gyorsabban mozognak, mint mások, egymásba szövődő energiaminták formájában jelenítenek meg, nagyon lassú kristályhullámokat. Minden amit valaha fizikailag érintettünk, létrehoztunk, teremtettünk, minden élet, az interferencia-minták hullámainak más hullámokkal való egymásra hatásától az ami.

 

Gregg Braden

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 39
Heti: 273
Havi: 1 150
Össz.: 977 337

Látogatottság növelés
Oldal: FÉNY ÉS FREKVENCIA
VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA - © 2008 - 2024 - spiritizmus.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »