VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA

"Minden, amit megtanultam és megismertem, lépésről lépésre közelebb vitt Istenhez. Ma már megingathatatlan meggyőződésem, hogy létezik Gondviselő. Csak abban hiszek, amit biztosan tudok. Ez kiküszöböli a hit szükségességét." Carl Gustav Jung

                  SZÍNMÁGIA

KÉK: A kék a türelem, békesség, nyugalom, megértés, átalakulás, gyógyítás színe. Ha ezeket a dolgokat szeretnénk magunkban erősíteni, gyújtsunk kék gyertyát. Hunyjuk be a szemünket, és koncentráljunk, meditáljunk a nyugalomra, békére.

 

 

SÁRGA:  A sárga szín a báj, a bizalom, az értelem,a kommunikáció színe. Ha ezeket a dolgokat szeretnénk magunkban erősíteni, sárga színű gyertyát gyújtsunk.

 

LILA: A lila színhez tartozik a gondolkodás tisztasága, vallás, lelki problémák, meditáció. Lila színű gyertyát használjunk, ha a meditáció tökéletesítésére törekszünk, vagy ha szeretnénk tiszta gondolatokat, és Istenhez közelebb kerülni.

 

 

RÓZSASZÍN: A rózsaszín a szeretet, a szellem gyógyítása, és a részvét színe. Rózsaszín gyertyát gyújtsunk, ha ezeket a dolgokat szeretnénk erősíteni magunkban.

 

ZÖLD: A zöld az egészség, szerencse, vagyon, és a tervek megvalósításának színe. Ha sikert, karriert, jó állást szeretnénk elérni, vagy ha szeretnénk, hogy anyagi helyzetünk javuljon zöld gyertyát gyújtsunk. Akkor is ezt a színt használjuk, ha gyógyulást kívánunk magunk, vagy családtagjaink számára.

 

PIROS: A piros a szenvedély, az erő, a férfiasság, a győzelem színe.  Ha ezeket a dolgokat szeretnénk erősíteni, fejleszteni magunkban, piros gyertyát gyújtsunk.

 

NARANCSSÁRGA: A narancs az életerő, az energia, a vitalitás, a bátorság színe. Narancssárga gyertyát használjunk, ha azt érezzük, hogy kevés az energiánk, erőnk fogytán van, vagy ha nem érzünk elég bátorságot magunkban bizonyos helyzetekben.

 

BARNA: A barna a termékenység színe.  Barna gyertyát gyújtsunk, ha a termékenységet szeretnénk magunkban erősíteni.

 

EZÜST:Az ezüst a női energiák, lelkiség, könyörület, és a türelem színe. Ezüst színű gyertyát gyújtsunk, ha ezeket a dolgokat szeretnénk erősíteni magunkban.

 

TÜRKIZ VAGY SZÜRKE: Ezek a színek a semlegesítés, és a karma kiegyensúlyozásának színei. Ilyen színű gyertyát gyújtsunk, ha ezeket a dolgokat szeretnénk megvalósítani.

 

FEHÉR: A fehér a tisztaság, a szeretet, és a védelem színe. Fehér gyertyát gyújtsunk, ha szeretnénk magunkat megvédeni.

 

    

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 91
Tegnapi: 86
Heti: 499
Havi: 1 580
Össz.: 975 464

Látogatottság növelés
Oldal: SZÍNMÁGIA
VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA - © 2008 - 2024 - spiritizmus.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »