VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA

"Minden, amit megtanultam és megismertem, lépésről lépésre közelebb vitt Istenhez. Ma már megingathatatlan meggyőződésem, hogy létezik Gondviselő. Csak abban hiszek, amit biztosan tudok. Ez kiküszöböli a hit szükségességét." Carl Gustav Jung

                 csakrak_10.jpg                     

                            AURA 

 

Sokféleképpen meghatározták már, de az aura lényegében az az energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Mindennek, ami atomszerkezetű, van aurája, azaz energiatere. Az atom bármilyen anyagé legyen is az, elektronokból és protonokból áll, amelyek állandó mozgásban vannak. Ezek az elektronok, és protonok elektromos és mágneses energiarezgések. Az emberi aura az az energiatér, amely körülveszi a fizikai testet. Minden irányból körülöleli, vagyis háromdimenziós. Az egészséges ember aurája a test körül elliptikus. Mérete egy átlagos testalkatú embernél mintegy 2,5-3 méter, és buraként veszi körül a testet. Minél erősebb az aura, annál kevésbé vagyunk kitéve a külső erők hatásának. A gyönge aurával rendelkező ember könnyebben manipulálható és fáradékonyabb. A legyengült auraterek kudarcot, és egészségi problémákat, élethelyzetek megoldására való képtelenséget okoznak.

 

Minden aurának saját és egyedi frekvenciája van. Az energiaterek különböznek egymástól. Előfordulnak köztük hasonlóságok, de nincs két teljesen egyforma. Az aurában lehetnek hang, fény és elektromágneses energiaterek, de ezeknek az erőssége és intenzitása személyről személyre változik. Minden embernek megvan a maga sajátos frekvenciája. Azok között akiknek az aurafrekvenciája közel áll egymáshoz, természetes összhang van. Ilyenkor sokan a korábbi életekben kialakult kapcsolatot feltételeznek. Valószínűbb azonban, hogy az összhang az aurák hasonlóságára utal, arra, hogy az illetők frekvenciája fizikai, érzelmi, mentális, vagy spirituális síkon közel áll egymáshoz, függetlenül korábbi életüktől. Vannak viszont olyanok, akiknek az aurafrekvenciája erősen különbözik egymástól. Ez azonnali ellenszenvet ébreszthet két ember között, kényelmetlenséget, nyugtalanságot okozhat. Ez nem jelenti okvetlenül azt, hogy a másikkal valami baj van, inkább azt, hogy ezen a ponton nincs együtthangzás a két energiatér között.

Az aura erős elektromágneses tulajdonságai miatt az ember állandóan energiát bocsát ki és vesz fel. Valahányszor másokkal érintkezünk, energiacsere jöhet létre. Minden heves érzelmi reakciónk változást hoz létre auránk színében,alakjában vagy méretében.              

 

 

 1 FIZIKAI TEST: Ezt a testünket érzékszerveinkkel érzékeljük.

2 ÉTER TEST: A fizikai testhez közel található, világoskék színű. Legjobban  a fej körül látható.

3 ASZTRÁLIS TEST: Gyakran változik, színe, élénksége érzéseink intenzitásától függ. Két síkja van. Az egyik az alsó asztrális, a másik a felső asztrális. Az alsó asztrális ahol az ösztönök, szenvedélyek találhatók. A felső asztrális ahol az érzéseink és a vágyaink vannak. Az alsó asztrális sík színei erősebbek, mozgása lassúbb, míg a felső asztrális sík színei világosabbak, és mozgása gyorsabb.

4 MENTÁLIS TEST: Ebben a testben a gondolatok vannak jelen, itt a színek sokkal ragyogóbbak, áttetszőbbek mint az asztráltestben. Itt helyezkedik el egónk, személyiségünk lényege.

5 KAUZÁLIS TEST: Ez a test halhatatlan, tehát halálunk után is állandó marad. Ez a test az okok, és a tudati tartalmak helye. Ezt a testet is a ragyogó színek, és az áttetsző formák jellemzik. Sorsunk, életfeladatunk itt található, és segítőink is gyakran erről a síkról érkeznek.

6 SPIRITUÁLIS TEST: Ez a szellemi világ, ahol kezdenek eltűnni a formák és a színek. Szellemi énünk, felsőbbrendű énünk itt tartózkodik. Bölcsességgel segít megvalósítani életfeladatunkat.

7 AZ ISTENI, TISZTA SZELLEM SÍKJA: Itt található lényünk isteni, tiszta aspektusa. Itt már nincsenek színek és formák. Itt tapasztaljuk meg a létezést.

 

Az aurát nem csak belső látás útján, hanem meditációban is érzékelhetjük. Megvizsgálhatjuk tisztánérzéssel is, ilyenkor nem képet látunk róla, hanem érezzük határait, minőségét. Érezzük mekkora, milyen rezgésű, talán még a színét is érezzük.Az aurából kapott információk használhatók a testi és lelki állapotok pontos felmérésére. Következtethetünk belőle, fizikai betegségekre.

 

                   SZÍNEK JELENTÉSE AZ AURÁBAN

 

 

PIROS: A piros az erős energia, a tűz és az alkotóerő színe. Forró, erős, szenvedélyt, eltökéltséget, és akaratot jelent. Jelenthet még haragot, gyűlöletet is.  A test keringési rendszerére, szaporodási képességek felébresztésére hat. A túlságosan sok piros gyulladásra utal. Jelezhet idegességet, felindulást, agresszivitást.

NARANCSSÁRGA: A melegség, a kreativitás és az érzelmek színe. Bátorságot, örömet és társashajlamot jelez.   Az árnyalattól függően érzelmi izgatottságot is jelenthet. A narancs piszkosabb árnyalatai büszkeségre, feltűnési vágyra, és hiúságra is utalhatnak.

SÁRGA: A sárga a legkönnyebben látható auraszín.  A haj körül észlelhető sárga az optimizmus jele. A sárga a mentális aktivitásnak, világosságnak, bölcsességnek a színe. Pasztell árnyalatai , gyakran eszmék erős hatását és spirituális fejlődést jeleznek.  Túlzott kritikai hajlam, és az el nem ismertség érzése tükröződhet benne.

ZÖLD: Az érzékenység és az együttérzés színe. Növekedést, nyugalmat, és részvétet tükröz. Jellemző lehet olyan emberre, aki megbízható, és nyílt szellemű. A kékhez közelítő élénk zöld gyógyító képességre utal. A piszkos zöld árnyalatok nyomorúságot, féltékenységet, és birtoklást  jelezhetnek.

KÉK: A kék a nyugalom és a csönd színe. Odaadást, igazságot, és komolyságot tükröz. Jelezheti a tisztánhallás képességét. A világosabb árnyalatok élénk képzelőerőre és jó intuiciós képességre utalnak. A sötétebb árnyalatok magányosságra utalnak.  A királykék tónusai becsületességet jelezhet. A piszkoskék árnyalatok az érzékelés gátoltságát, melankóliát, hajszoltságot, félénkséget, és feledékenységet jeleznek.

LILA ÉS BÍBOR: A lila a melegség és az átváltozás színe.  A szív és az ész, a fizikai és a spirituális vonatkozások összhangját jelzi. Önállóságot és intuíciót, dinamikus és jelentős álomaktivitást tükröz. Keresésre is utalhat. A lila halványabb árnyalatai az alázatosságot, és a spiritualitást jelzik. A bíborvörös árnyalatok nagy szenvedélyre utalnak. A piszkosabb árnyalatok azt jelzik, hogy valamin felül kell kerekdni, és intenzív erotikus képzeletre is lehet következtetni belőlük. A meg nem értettség érzését is a piszkos árnyalatok jelzik.

RÓZSASZÍN: Az együttérzés, a szeretet, és a tisztaság színe.  Tükrözhet örömet, kényelmet, és erős társtudatot.  A rózsaszín nyugodt, szerény, művészetért és szépségért, rajongó emberre utal. A piszkos árnyalatok éretlenséget.

ARANY: Az aranyszín dinamikus spirituális energiát jelez.  Az áhitat magasabb rendű energiáit, és a harmóniát tükrözi. Az arany piszkos árnyalatai jelezhetik, hogy az illető a magasabb rendű inspiráció ébredésének a folyamatában van.

FEHÉR: Az aurában a fehér szín, áttetsző árnyalatnak látszik. Amikor erősen látható az aurában, akkor igazságot jelez.

SZÜRKE: A kezdés, a beavatás színe. Ha ezüstös árnyalatú, akkor a megvilágosodás, az intuíció ébredését jelzi. A sötétebb árnyalatok fizikai kiegyensúlyozatlanságra engednek következtetni. Ha túlságosan sok a szürke, akkor magányos farkas típusu embert jelez.

BARNA: Jelenthet energiahiányt. A barna a föld színe  akkor növekedést jelez.  A hatékony szorgalom, és a szervezettség színe. Ha az arcrészen jelenik meg, akkor a józan ítélőképesség hiányára utal.  Ha a csakrák helyén jelenik meg, akkor energiaelakadást jelez.

FEKETE: Ez a legzavarbaejtőbb színe az aurának. Jelenthet a megjelenése halált, vagy betegséget. A fekete az oltalom színe. Ha az aurában látható, az illető önvédelmét jelzi, vagy azt, hogy valami titka van. Utalhat a fekete kiegyensúlyozatlanságra is.  Ha az aura külső szélén látható fekete szín az auratér lyukaira utal. Általában azoknak az aurájában van ilyen, akik erőszak áldozatai voltak, vagy kábitószer, alkohol függőségben élnek.

EZÜST CSILLÁMLÁS:  Várandós nők aurájában jelenik meg. Mindenképpen a termékenység aktiválódását jelzik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 39
Heti: 267
Havi: 1 144
Össz.: 977 331

Látogatottság növelés
Oldal: AZ AURA
VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA - © 2008 - 2024 - spiritizmus.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »