VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA

"Minden, amit megtanultam és megismertem, lépésről lépésre közelebb vitt Istenhez. Ma már megingathatatlan meggyőződésem, hogy létezik Gondviselő. Csak abban hiszek, amit biztosan tudok. Ez kiküszöböli a hit szükségességét." Carl Gustav Jung

                                            382040_433199830066664_1152927454_n.jpg
 
 
KVANTUMGYÓGYÍTÁS
2012. Augusztus 02. - Szerző : Száraz György

Ez egy régi-új energetika módszer elnevezése, amely az úgynevezett „kvantumgyógyítást” tanítja és alkalmazza, de nem a szokványos módon, már ha lehet így fogalmazni ezen a területen. Ez a technika egy hatalmas energiamező segítségével teremt harmóniát, miközben – és ez külön erényének tekinthető – jól összefér minden más módszerrel.
Mindenekelőtt azt kell szavakba öntenünk, hogy mi a kvantummező ebben a megközelítésben.
A kvantumfizika megértéséhez egy újfajta, kissé furcsa szemléletmódot kell elsajátítani. E megismerési mód abból indul ki, hogy minden létező – beleértve az embereket is – energetikai egység, imígyen rendelkezik valamiféle energiamezővel. Ezek az energiamezők meglehetősen változatosak, viszont nem teljesen függetlenek egymástól, illetve nem különülnek el teljesen egymástól. A világ végül is úgy értelmezhető a kvantumfizikai látásmódban, hogy minden össze van kapcsolva mindennel. Ez a titka a kvantumgyógyításnak is.
Az energiamezők pulzálnak, változnak és folyamatosan kölcsönhatásban állnak egymással. Így gyakorlatilag formálhatóak is.

Ezt az első hallásra talán misztikusnak tűnő kvantummezőt nevezik még kvantum-mátrixnak is, sőt sokan megfeleltetik az információs mezőnek, a morfogenetikus mezőnek vagy egy tudatmezőnek. A kvantumfizika „nullponti mezőnek” is hívja.
E mező különlegességét az adja, hogy egyrészt interaktív, másrészt az elmélet szerint minden lehetőséget magában foglal. Az interaktivitásnak köszönhetően bárki képes lehet ráhangolódni és változásokat előidézni benne, a potencialitása pedig azt jelenti, hogy nem csupán a pillanatnyi helyzeteket, hanem az eredeti, tervezett (és eddig még meg nem valósult) lehetőségeket is tartalmazza.

A Mátrix-technikák kialakulásának dokumentált állomásai: először az ősi Hawaii Mágikus Érintés néven tűnik fel, majd Dr. Richard Bartlett művei (Mátrixenergetika, A csodák fizikája) és Dr. Frank J. Kinslow könyve (Az azonnali gyógyulás titka) népszerűsíti világszerte ezt a módszert. De gyakorlatilag a legvalószínűbb, hogy égi csatornákon keresztül érkezett ez a technika, amelynek alapelvét én úgy foglalnám össze, hogy „az embernek teremtő tudata van, amit megtanulhat használni”. Ebből következik, hogy az ember képes magának egészséget teremteni, vagyis meg tudja gyógyítani magát, ezenfelül mindent meg tud teremteni, amire szüksége van. Tegyük hozzá, hogy kiváltképp akkor, ha megvannak a teremtéshez szükséges, megfelelő feltételek.
A kvantum-mátrix szinkronizáció azon alapul tehát, hogy mindenkinek van egy személyes kvantummezője, amely minden információt magában foglal a múltbéli és a jelenbeli állapotokat illetően. A kvantummező voltaképpen olyan, mint az aura egy része, amely tulajdonképpen egy információs bank telis-tele rólunk szóló információkkal. A kvantumgyógyítás, illetve szinkronizáció éppen ezeknek az információknak a kijavításáról szól. Határt csupán a képzeletünk szabhat – állítják a szakértők. Véleményem szerint nem csak a képzeletünknek van határa, hanem minden emberben vannak fékek – ilyen a karma is –, amelyek némiképp behatárolják a lehetőségeinket. Így valójában nem csak a képzelőerőnkön múlik a hatékonyságunk, hanem azokon a sorsszerűségeken is, amelyeket az isteni Énünk számunkra, avagy a maga számára kért, elrendelt és betervezett. Ha figyelembe vesszük ezeket a magasabb rendű célokat, melyeket nem írhatunk felül idelent, akkor képesek lehetünk összhangot teremteni magunkban.
A tiszta szándék és a tiszta tudat segítségével a szakemberek szerint minden információ hozzáférhető és megváltoztatható a kvantumtudat-mezőben. A cél itt is az önismeret és a lelkünkkel való együttműködés, amelynek hatásai életünk minden területén érezhető az egészség megteremtésétől a párkapcsolatokig. Miért? Mert a kvantum-mátrix szinkronizáció alapszándéka a lélek képességeinek kibontakoztatására vonatkozik, amelyet a tudat erejével lehet elérni. Az már egyéni kérdés, hogy ki hogyan használja fel ezt a lehetőséget.
A mátrixenergetika módszere hatékony eszköznek bizonyult az elmúlt években az energetikai blokkok oldása terén. A kvantummezőbe való beavatkozás képes átalakítani – transzformálni – nem csak a személyiségünket, hanem a fizikai testünket is. Jó hír, hogy ma már elérhető és tanulható a kvantumgyógyítás, és ami nem mellékes, hogy jól összefér más energetikai módszerekkel is.
 
 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 39
Heti: 236
Havi: 1 113
Össz.: 977 300

Látogatottság növelés
Oldal: Kvantumgyógyítás 1
VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA - © 2008 - 2024 - spiritizmus.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »