VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA

"Minden, amit megtanultam és megismertem, lépésről lépésre közelebb vitt Istenhez. Ma már megingathatatlan meggyőződésem, hogy létezik Gondviselő. Csak abban hiszek, amit biztosan tudok. Ez kiküszöböli a hit szükségességét." Carl Gustav Jung

                                                  

 

                                KORONACSAKRA MŰKÖDÉSE

 

A koronacsakra a fejtetőn a kutacsoknál található.  

SZÍNE : ibolyakék és aranyszínű

SZIMBÓLUMA : ezerszirmú lótuszvirág

ALAPELV : a tiszta lét

Hozzárendelt testrész : a nagyagy

Hozzárendelt mirigy : tobozmirigy

A tobozmirigy funkciója nem egyértelműen tisztázott tudományosan. A legvalószínűbb, hogy az egész szervezetre hatással van. Ha ez a mirigy hibásan működik, idő előtti nemi érettség alakulhat ki.

                           

                             A ZÁRT KORONACSAKRA HATÁSAI 

 

Tudjuk, hogy az alsó hat csakra  nyitottsága, és harmonikus működése az ismeretek, a tapasztalatok és a képességek teljességéhez vezet. Ennek ellenére, ha a hetedik csakránk nem teljesen nyitott, úgy érezzük, hogy el vagyunk szakítva a tökéletes léttől, és ezért nem szabadulhatunk meg teljesen a félelmeinktől. A félelmek hatására, egyes csakrákban megmaradnak a zárlatok.

Ha azokban az években, amikor a koronacsakra legjobban fejlődik, nem nyílunk meg a spirituális igazságok előtt, könnyen megszületik bennünk a bizonytalanság és céltalanság érzése. Valószínű, hogy értelmetlennek érezzük eddigi életünket, és a haláltól való félelem is fontos részévé válik az érzelemvilágunknak. Ezeket az érzéseket megpróbáljuk elfojtani, és ezért rendkívül aktívvá válunk.

 

                                   DRÁGAKŐTERÁPIA 

                                     

AMETISZT : Az Ametiszt nyugalmat sugároz, amelyben feloldódik a félelem és a diszharmónia. Szellemünket a végtelenség világába vezeti, segíti a meditációt, növeli az inspirációt.

                                     

HEGYIKRISTÁLY : a hegyikristály a tökéletesség világába vezeti az embert, ahol az élet színes sokasága harmonikusan egyesül egymással. Tisztasággal és fénnyel ajándékozza meg a szellemet és a lelket. Egyesíti a lelket az „örök lélekkel”.

 

                                       AROMATERÁPIA

                                      

LÓTUSZ : a lótuszvirág keleten a szépség, tökéletesség és a teljesség szimbóluma volt. A tökéletes ember is a hétköznapi  világban él, de igazi lénye érintetlen marad, és Istennel egyesül. A lótuszvirág illata a szeretet, öröm és tudás üzenetét hordozza magában.

                                     

OLIBÁNUM : az olibánumfa gyantájából nyert tömjén  a vallási szertartások egyik meghatározó illata. Felemelő hatása van a szellemre, és a lélekre. Tisztítja a légkört, mélyíti a vallásosság érzését.

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 45
Heti: 334
Havi: 1 542
Össz.: 969 668

Látogatottság növelés
Oldal: Koronacsakra működése
VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA - © 2008 - 2024 - spiritizmus.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »