VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA

"Minden, amit megtanultam és megismertem, lépésről lépésre közelebb vitt Istenhez. Ma már megingathatatlan meggyőződésem, hogy létezik Gondviselő. Csak abban hiszek, amit biztosan tudok. Ez kiküszöböli a hit szükségességét." Carl Gustav Jung

                 

Az ásványok gyógyító erőket rejtenek magukban ugyanúgy, mint a növények. Megállapították, hogy minden szerv más frekvencián rezeg. Minden kő más hullámhosszon rezeg, és eltérő rezonanciákat okoz a test különböző pontjain. Több felhasználási lehetőség létezik arra, hogyan használjuk fel az ásványok gyógyhatását.

 

ACHÁT ( szemachát): érdeklődés, védekezés, védelem, javítja az állóképességet, megvéd a rémálmoktól, ajánlott szemgyulladás, a retina panaszaira, és szürke hályogra.

AKVAMARIN: széles látókör, előrelátás, fejleszti a kitartást, a fegyelmet, enyhít az allergián, a szénanáthán, és a pajzsmirigy panaszain.

AMAZONIT: hangulatkiegyenlítő, rendbe hozza az anyagcserezavarokat, harmonizálja az agyműködést és a vegetatív idegrendszert.

AMETISZT: béke, spiritualitás, meditáció, erősíti az intuíciót, nyugodtabbá teszi az alvást, megszünteti a fejfájást, jó a tüdőre, és az idegekre.

ARAGONIT: állandó fejlődés, javítja a koncentrációt, csillapítja a remegést, erősíti a csontokat, izmokat, a porckorongokat.

AVENTURIN: gondtalanság, enyhülést hoz idegesség, stressz és alvászavarok esetén, megelőzi a szívinfarktust, és az érelmeszesedést.

BOROSTYÁN: vidámság, bizalom, jó a gyomorra, lépre, epére, májra, reumára, gyermekkorban megkönnyíti a fogzást.

CITRIN: bátorság az élethez, javítja az önkifejezést, erősíti az idegeket.

CÖLESZTIN: megkönnyebbülés, és szilárdság, segít szorongás esetén, oldja a krónikus feszültsége.

FLUORIT (színtelen): rend, megtisztulás, csökkenti a bűntudatot, érzelmileg stabilabbá tesz, jó a légutakra, csillapítja a köhögést, enyhíti az allergiát.

FÜSTKVARC: önmagunk legyőzése, segít megbirkózni a nehézségekkel, erősíti az érzékelést, az idegeket, enyhít a feszültségen.

GRÁNÁT: válsághelyzetek megoldása, életminőség, oldottá és bátrabbá tesz, megszünteti a gátlásokat, serkenti a szexualitást, javítja a vérellátást.

HEGYIKRISTÁLY: összeszedettség, tudatosság, világosság, fájdalomcsillapító hatású, fokozza az emlékezést, fejleszti a lelki megértést, a telepátiát, javítja a kétirányú energiaáramlást és megszünteti a blokkokat.

HELIOTROP: immunvédelem, erősíti a nyirokrendszert és az immunvédekezést, segít az influenzán, fertőzéseken, gyulladáson, megfázáson.

HEMATIT: túlélés, erősíti az akaratot, elősegíti a vasfelvételt és a vérképződést.

HOLDKŐ: intuíció, elmélyíti az érzéseket, jó a holdkórosság ellen, nyitottá tesz a sugallatokra, segíti a menstruációs panaszokon, és a klimaktériumban.

HOWLIT: önállósság, figyelmesség, javítja  az egyensúlyérzéket, enyhíti a kontaktmérgek okozta bőrirritációkat.

JADE: kiegyenlítés, szabályozza az idegek, a vese, és a mellékvese működését, egyensúlyba hozza a víz-, sav-bázis háztartást.

JÁSPIS (breccsa): konfliktuskészség, serkenti a keringést, javítja a vérellátást.

JÁSPIS ( turitella): visszavonulás, segít legyőzni a szégyenérzetet, fokozza a salaktalanítást, a kiválasztást.

KALCEDON (kék): szellemi jelenlét, belső nyugalmat és oldott figyelmet közvetít, fokozza a tejképződést, alkalmazható a frontérzékenységre, és cukorbetegségre.

KARNEOL: bátorság, ösztönzés, tetterőt, bátorságot és jókedvet ad, serkenti a  vékonybél működését, az anyagcserét, és a keringést.

KRIZOPRÁZ: méregtelenítés, segít szerelmi bánat és féltékenység esetén, salaktalanít, méregtelenít, jó az epilepsziára, bőrbetegségekre, gombás fertőzésekre, és a reumára.

LABRADORIT: elmélkedés, igazság, erősíti az intuíciót, és a médiumi adottságokat, csökkenti a vérnyomást, csillapítja a reumát és a köszvényt.

LÁPISZ LAZULI: igazság, erősíti az őszinteséget, a méltóságot, jó hatással van a torok, a garat, a hangszalagok, az idegek, és az agy bántalmaira, szabályozza a pajzsmirigy működését.

LÁPISZ LAZULI ( foltos): az önmagunkkal szembeni felelősség ,fejleszti az intelligenciát, csökkenti a lázat, és a vérnyomást.

MAGNETIT: aktiválás, iránymutatás, fokozza a reakcióképességet, serkenti az energiaáramlást és a mirigyműködést, a májat és az epetermelést.

MAGNEZIT: lazítás, türelmessé tesz, enyhít az idegességen, segít a migrénen, a görcsökön, a kólikán, megelőzi a szívinfarktust.

MALACHIT: intenzív élet, mélyebbé teszi az érzelmi életet, fejleszti a képzelőerőt és a döntőképességet, méregtelenít, serkenti az agyat és az idegeket.

MOLDAVIT: szabadság, javítja az emlékezetet, jó a légúti betegségekre, a vérszegénységre.

MOOKAIT: tapasztalat, rugalmassá tesz, erősíti a lépet, a májat, az immunrendszert, segíti a sebek gyógyulását.

OBSZIDIÁN: felfakadás, elindulás, ötletek spontán megvalósítása, melegíti a végtagokat, vérzéscsillapító, javítja a látást.

ÓNIX: érvényesülés, erősíti az öntudatot és a felelősségérzetet, erősíti a logikát, a kontrollt, javítja az idegek működését, a hallást, jó a fül betegségeire.

PIRIT: önismeret, felfedi az elfojtott emlékeket, nyitottá, őszintévé tesz, serkenti a máj és a belek működését.

PORFIRIT ( dalmatakő): megfontoltság, terveink alapos megfontolására ösztönöz, serkenti az idegek működését.

RODONIT: sebgyógyulás, megbocsátásra tanít, jó vérzésekre, rovarcsípésekre, erősíti az izmokat, segít az autoimmun betegségeken, és a gyomorfekélyen.

RÓZSAKVARC: együttérzés, érzékenység, szeretetteljessé, romantikussá tesz, erősíti a hűséget, segít a szexuális nehézségeken, segíti a termékenységet, jó a nemi szervek betegségeire.

SÓLYOMSZEM: áttekintés, távolságtartás, oldja a belső nyugtalanságot, enyhíti a remegést, mérsékli a hormonok fokozott működését.

SZÁRDONIX: érzékelés, erény, erősíti a jellemet, segít a fülproblémákon, erősíti a lépet.

SZELENIT: védelem, szilárd tartás, csillapítja az ingerlékenységet és a hiperaktivitást, erősíti a tudatos észlelést, fájdalomcsillapító hatású.

SZODALIT: az igazság keresése, fokozza a tudatosságot, segíti a folyadékfelvételt, segít a rekedtségen, a magas vérnyomáson.

TEKTIT: elengedés, segít elengedni a pénzhez és a tulajdonhoz kötődő ragaszkodást, jó a fertőzéses betegségekre.

TIGRISSZEM: áttekintés, távolság, enyhít a stresszen, a túlterheltségen, élesíti az érzékeket, szabályozza a mellékvesét, csillapítja az asztmarohamokat.

TÜRKIZ: sors, véd az idegen befolyásoktól, enyhít a kimerültségen, a savasodáson, a reumán, a köszvényen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

      

 

 

 

   
 
 

 

   
 
 
 

 

   

 

 
 

 

   
 
 
 

 

 

 

 

 

   
 
 
 

 

 

 

 

   
 
 
 

 

 

 

 

   
 
 
 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

      

 

 

 

   
 
 

 

   
 
 
 

 

   

 

 
 

 

   
 
 
 

 

 

 

 

 

   
 
 
 

 

 

 

 

   
 
 
 

 

 

 

 

   
 
 
 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

      

 

 

 

   
 
 

 

   
 
 
 

 

   

 

 
 

 

   
 
 
 

 

 

 

 

 

   
 
 
 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 39
Heti: 238
Havi: 1 115
Össz.: 977 302

Látogatottság növelés
Oldal: GYÓGYÍTÓ ÁSVÁNYOK
VALLÁSOK ÉS EZOTÉRIA - © 2008 - 2024 - spiritizmus.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat